HBO прави онлайн услугата си HBO GO достъпна до крайни потребители в България и още 6 страни в Европа. От днес, 29 ноември, онлайн услугата HBO GO дава възможност за абонамент от крайни клиенти в редица източноевропейски страни, сред които и България. Това ще рече, че не е нужно да сте потребител на друг вид услуга (като мобилен план или интернет), за да може да се насладите на богатия каталог на HBO GO, пълен с оригинални сериали, игрални и документални филми. Възможността за директен абонамент от краен потребител е налична за България от днес на официалния сайт.

Моделът на предлагане на HBO GO, насочен към крайни клиенти, дава възможност на любителите на качествено видео съдържание да се насладят на любимите си заглавия навсякъде и по всяко време. До момента филмите и сериалите в HBO GO можеха да се гледат на компютър, смартфон, таблет, Samsung Smart TV и през Chromecast, а вече и на Apple TV и Playstation 4.

Всеки абонат на услугата може да добави до пет устройства към акаунта си с възможност за едновременно гледане на две устройства. Любителите на качествените филми и сериали може да се регистрират директно на www.hbogo.bg и да гледат богатото съдържание безплатно за 1 месец.

След изтичане на безплатния месец потребителят преценява дали да продължи да гледа HBO GO. Абонирането става чрез кредитна или дебитна картa при онлайн регистрацията. Това позволява на потребителя да има пълен контрол върху абонамента си и сам да решава кога да го прекрати.

В каталога на HBO GO са хиови оригинални продукции като “Игра на тронове“, „Западен свят“, „Силициевата долина“ заедно с обичани класически сериали като „Сексът и градът“, “Семейство Сопрано“ и „Наркомрежа“. В HBO GO са налични и нови хитови заглавия, излезли на голям екран през настоящата година като „Красавицата и Звяра“, „Трейнспотинг 2“, „Джаки“, „Assassin's Creed“. Обширният избор от филми и сериали в различни жанрове и в специалната нова детска секция се допълва и от продукции на други компании, ексклузивно излъчвани в Европа от HBO. Сред тях са носителят на награди "Еми" Историята на прислужницата“, „Берлински Вавилон“, емблематичният „Twin Peaks” и криминалният сериал „Лутър“.

Тагове: