Сайтът TechRadar публикува снимки на Samsung Galaxy Note9 в нов цвят - сребърно. Или както го нарича компанията - "облачно сребристо".

Този цвят действително ще подхожда на облачното октомврийско време, което се задава у нас, но уви. Първата държава, която ще получи новия цвят, е САЩ, а моделът постепенно ще се появи и на другите пазари, включително Англия.

Така че, ако среброто ви харесва, а не достигне нашите земи, евентуално ще можете да си го поръчате от Кралството. Това не е премиум или лимитиран модел, така че най-вероятно ще струва колкото стандартният Samsung Galaxy Note9.

На нас цветът изключително ни допада, защото е изчистен и индустриален на вид. Определено изглежда професионално и както виждате от снимките на TechRadar, се нарежда доста добре до останалите цветове на Note9.

S-Pen, естествено, също идва в сребърно и дори "пише" в сребристосиво. Надяваме се Samsung да готви още приятни разцветки за модела, докато е заета с разработването на Galaxy S10 и предстоящата премиера на Galaxy A смартфон с цели 4 камери.