Повече от година Blizzard работеше върху пускането на Warcraft 3: Reforged. Компанията започна все повече да залага на класическите си заглавия през последните години. Примери за това са StarCraft Remastered, WoW Classic, а сега и Warcraft 3:Reforged, така че очакванията със сигурност са били високи за тази игра. За съжаление, изглежда, че Blizzard не са ги оправдали, тъй като в момента в общността на играта има доста размирици.

Ако разгледате subreddit-а или официалните Warcraft 3:Reforged форуми в сайта на Blizzard, ще бъдете посрещнати от много недоволни играчи, които споделят оплакванията си. Има и някои положителни теми, които могат да бъдат намерени и на двете места, но със сигурност по-голямата част от обратната връзка е отрицателна.

Освен критиките към самия Reforged, едно от главните оплаквания изглежда е за това комбинирането на "Warcraft 3" Classic и Warcraft 3: Reforged. Играчите вече нямат възможност да играят с класическия клиент. Вместо това, те трябва да играят чрез reforged клиент, който предлага превключване между "Reforged mode" и "Classic mode".

  Виж още: Huawei Mate 30 Pro (РЕВЮ): Животът е хубав и без Play Store

Blizzard все още не са отговорили на тази критика, така че ще бъде интересно да се види как компанията реагира на оплакванията. Едно нещо е ясно: независимо от това колко добра игра Warcraft 3: Reforged може да бъде, има много фенове, които не са доволни от стартирането й.

Оцени:
Рейтинг: 2
Тагове:
Още от Play