Новият, единадесети сезон на The Walking Dead няма да стартира този октомври, тъй като работата по него е прекратена заради коронавирус пандемията. Новината обяви Анджела Канг, която в момента е начело на сериала. Това ще отбележи първия път, когато The Walking Dead няма да има нов сезон през октомври, откакто дебютира през 2010 г.

Успоредно с това научихме още, че финалът на десетия сезон на „Живите мъртви“, озаглавен „Сигурна гибел“, ще бъде излъчен на 4 октомври, а премиерата му в България е на 05.10. в 22:55 ч. по FOX.

Първоначално той се очакваше още през април, но бе изместен заради коронавирус пандемията. Канг обяви още, че в началото на 2021 г. ще бъдат заснети и излъчени още шест епизода, които ще се считат за част от сезон 10. Така той ще има цели 22 епизода общо, което ще го направи най-дългия сезон в историята на The Walking Dead. В допълнение, Канг потвърди, че новият 11 сезон няма да се излъчва както обикновено през октомври, заради COVID.

The Walking Dead бе подновен за нов 11-и сезон миналата есен, точно преди старта на десетия сезон. Феновете на вселената могат да очакват още шестия сезон на Fear The Walking Dead на 11 октомври, както и напълно нов сериал с името The Walking Dead: World Beyond, който ще дебютира на 4 октомври, веднага след края на десетия сезон на The Walking Dead.   

Снимка: AMC

Виж още: Изтегли или обнови phyre от AppGallery и може да спечелиш Huawei P40 Pro

 

Тагове:
Още от Play