The Falcon and The Winter Soldier трябваше да постави началото на голямата тв вселена на Marvel по Disney+ през август, но дебютът на сериала официално бе отложен заради коронавирус пандемията.

До трудното решение се стигна, след като работата по The Falcon and The Winter Soldier бе спряна през май заради заразата. Засега гигантът не дава нова премиерна дата. The Falcon and The Winter Soldier трябва да започне веднага след края на събитията в Avengers: Endgame, когато оригиналният Капитан Америка Стийв Роджърс се е оттеглил и Сам Уилсън (в ролята Антън Маки) взима неговия щит. В сериала ще видим още Себастиан Стан, чийто персонаж се появи за пръв път в Captain America: Civil War през 2016 г.

Макар феновете да очакваха забавянето, липсата на нов сериал на Marvel определено е удар по плановете. Другите две продукции - Black widow и The Eternals, също бяха отложени съответно за 6 ноември и 12 февруари 2021 г. Новият шеф на Disney Боб Чапек обяви, че се надява работата по продукцията да се възстанови скоро, но в крайна сметка всичко зависи от това, кога хората ще могат безопасно да се върнат на работа. За щастие вторият сезон на The Manadalorian все още е предвиден за октомври.

Снимка: Marvel

Виж още: Популярният бенчмарк AnTuTu получи червен картон от Google

 

Тагове:
Още от Play