Според Disney сагата за Luke Skywalker приключва с филма Star Wars: The Rise of Skywalker, а феновете на поредицата се питат какво ще се случи с останалите герои.

От Disney+ вече пуснаха тийзър за втория сезон на сериала си The Mandаlоrian, а слуховете споменават и продуцирането на предаване за Касиан Андор, както и сериал за Obi-Wan Kenobi. Всички те ще запълнят празнините между предисториите към оригиналната трилогия. Иън Макгрегър вече потвърди завръщането си в ролята на известния джедай, но покрай Дарт Вейдър има доста неясноти. Джеймс Ърл Джоунс– актьорът, който озвучава емблематичния глас на Вейдър – е споменал, че по всяка вероятност ще се включи в предстоящия проект. Но Хайдън Кристенсън не е потвърдил със сигурност завръщането си, като уклончиво е отговорил, че би изиграл Анакин единствено ако в сценария са включени ретроспекции.

Един вероятен сериал, посветен на Darth Vader, може би ще зарадва още повече феновете – преглеждайки неговото минало, към образа му могат да се добавят характеристики, които да го представят по нов и завършен начин. Критиците обаче не смятат така – според някои от тях „злодеят“ е бил вече адекватно отразен.

Снимки: shutterstock

Виж още: Нормални ли сте? Този сайт ще ви даде отговор на този въпрос

Тагове:
Още от Play