Прожекция под звездния купол на готин филм и на огромен екран е нещо, на което би завидял и най-големият почитател на домашното кино. Място за завист обаче няма, защото ти също можеш да бъдеш част от това уникално мултимедийно изживяване. Автокиното днес изглежда като позабравена атракция, но всъщност е адски иновативен начин да се забавлявате с приятели от уюта на вашата кола. В нея няма да пречите на останалите зрители със смеха или коментарите си, а и ще се чувствате защитени. Още по-интересно е, че звукът от филма се приема директно от радиото в автомобила. Така, ако имате по-мощна аудио уредба в колата, тя може да се окаже чудесен начин да се насладите не само на визията, но и на звука от големия екран.

А той наистина е голям: с диагонал от цели 16 м. Това е еквивалентът на 630-инчов телевизор - нещо, което просто няма как да откриете в който и да било дом.

Ако вече ви е интересно, сега е моментът да ви кажем кога и къде ще можете да стане част от тази инициатива. Филмите под небето стартират от този четвъртък като прожекции ще има още в петък и събота. Мястото е откритият паркинг на върха на Сердика център; нарича се още „паркинг ниво 3“. Всяка вечер прожекциите стартират от 21 ч., но бъдете навреме там, за да намерите по-добро място до екрана. Самите места също са ограничени и ще се подреждате според реда ви на пристигане. Да не говорим, че както подобава на вяска кино прожекция с приятели, преди нейния старт можеш винаги да хапнеш в мола или да се заредиш с пуканки или любимото питие, за да може да си в максимално кино настроение.

Очакват ви общо три хитови български продукции, заредени с много смях, екшън и яки лафове. Прожекциите се организират с генералната подкрепа на PokerStars - водещ работодател в iGaming индустрията, който ни дава възможността да споделяме всички тези запомнящи се моменти заедно.

Филмът на 4-ти юни вечерта е екшън и идва от един от създателите на култовия български сериал „Под прикритие“. В петък ще видим най-новата лента на Ники Илиев „Завръщане“, а последната вечер на автокиното е запазена за един зареден с адреналин филм на име „Диви и щастливи“.

Новото автокино предлага на запалените киномани да гледат филми в уединението и комфорта на своите автомобили и ако имате дори малък интерес към подобно нестандартно приключение, задължително не пропускайте тези прожекции.   

Още от Play