Дори да не сте фенове на виртуалния кей поп и League of Legends, официалната K/DA колекция на Logitech без съмнение ще ви хареса. Просто всички продукти, включени в нея, впечатляват с изключително стилната си шик комбинация от млечнобели, небесно сиви и графитено черни тонове.

Вижте още: Logitech G333 – ултимативните компактни слушалки за мобилния геймър

А под изящния си и свеж външен вид, разбира се, можете да очаквате традиционното високо качество и богат набор от функционални характеристики, които открай време са запазена марка на Logitech.

 

Logitech K/DA Collection

Основното вдъхновение зад култовата K/DA колекция идва от супер популярната виртуална поп банда със същото име, чиито „членове“ са група добре познати на всички League of Legends фенове персонажи – шампионите Akali, Ahri, Evelynn, Seraphine и Kai’Sa.

Като изключим оригиналното оформление и цветовата гама, обаче K/DA колекцията всъщност включва шест добре познати продукта с марката на Logitech: два вида мишки, един безжичен чифт слушалки с микрофон, механична клавиатура, подложка за мишка и комплект геймърски „тапи“.

 

Logitech G733 K/DA LIGHTSPEED Wireless Headset

Под характерния KD/А брандинг тук ще получите чифт от най-добрите безжични геймърски хедсети на пазара. Изключително леки – с тегло едва 278 грама, висококачествени 40 мм PRO-G говорители и уникалната безжична технология на свързване Lightspeed, специално разработена от Logitech, G733 са отлично предложение за всеки геймър, който търси надеждно и ефектно аудио решение за любимите си видеоигри.

Освен че се отличават с високо ниво на комфорт, G733 могат да се похвалят и с уникални възможности за модификация – можете да подберете лента за главата в различен цвят или специално калъфче за микрофона с оригинална форма. Отделно с помощта на фирмения G Hub софтуер можете да управлявате вградената LED подсветка на слушалките и да подбирате измежду десетки различни комбинации от цветове и ефекти.
G733 освен това са съвместими както с всяко Windows РС, така и с MacOS и PlayStation 4.

 

Logitech G333 K/DA Earphones

За тези уникални геймърски слушалки тип „тапи“ вече писахме подробно. Единствената разлика тук е уникалният K/DA – League of Legends брандинг. Те се отличават с високо качество на звучене, добра шумоизолация и комфорт благодарение на специфичния си дизайн и включените в комплекта няколко размера силиконови тапи, които да паснат максимално добре на всеки потребител.

Създадени специално за феновете на видеоигрите, G333 разполага с два динамични говорителя – един за ниските честоти и басите и един за средните и високите. Това гарантира прецизно разделение на двата стерео канала и отлична, мащабна аудио картина с внушителен обем.

Logitech са включили в комплект с G333 преходник от 3.5 мм аудио жак към USB Type C, което ги прави еднакво съвместими с широк спектър устройства – от мобилни конзоли, смартфони и таблети до настолни РС и модерни контролери, като Xbox Series S геймпад или DualSence за Sony PlayStation 5.

 

Logitech G502 HERO K/DA Mouse

Една от най-предпочитаните мишки сред феновете на комплексни, състезателни игри като League of Legends. Причината? Изключителното богатство от напълно програмируеми бутони, които този модел предлага.

Благодарение на специфичния си дизайн и гъвкавите опции за настройка, които фирменият G Hub софтуер предлага, G502 е мощен инструмент в ръцете на всеки опитен геймър. С помощта на специалния комплект допълнителни тежести G502 ви позволява да променяте не само общото физическо тегло на мишката, но и начина, по който е разпределено то по тялото ѝ. Това означава, че можете да я настроите хирургически точно, така че да пасва максимално на предпочитаните лично от вас стил и динамика на игра.

 

Logitech G305 K/DA LIGHTSPEED Wireless Mouse

Един от най-достъпните модели в гамата на Logitech, предлагащ неустоима комбинация от уникалната Lightspeed безжична технология на компанията и свърхпрецизния HERO сензор, който също е фирмена разработка.
Резултатът е една от най-леките, светкавично бързи и точни геймърски мишки на пазара.
G305 позволява динамична промяна на резолюцията от 200 до внушителните 12 000 dpi, при това светкавично, с едно натискане на бутон.

Времето за реакция също е рекордно ниска – под 1 милисекунда! G305 използва само една обикновена АА батерия, но е толкова изумително икономична, че може да ви осигури до 250 часа време за игра, преди да се наложи да я сменяте.

 

Logitech G PRO K/DA Mechanical Keyboard

Супер компактна, с TKL дизайн (без цифровия пад, който по принцип рядко се използва от запалените фенове на видеоигрите), G Pro е един от най-популярните модели механични клавиатури с марката на Logitech. С комбинацията си от ефектна RGB подсветка и уникалния, стилен K/DA брандинг G Pro изглежда още по-впечатляващо. Тази конкретна версия, която е част от K/DA колекцията, предлага тактилни, GX кафяви механични превключватели, които са една идея „по-леки“ от червените линейни и доста „по-тихи“ от сините.

 

Logitech G840 K/DA mouse pad

Със специално покритие на повърхността, гарантиращо минимално съпротивление и плавно движение на мишката, този мауспад е достатъчно голям, за да покрие комфортно цялото ви бюро.
С размерите си от 400 на 900 мм той е дебел едва 3 мм и предлага специално гумирано покритие за по-добра стабилност.

K/DA версията е особено ефектна и включва оригинален мотив с петимата League of Legends шампиони на които е кръстена групата – Akali, Ahri, Evelynn, Seraphine и Kai’Sa. Както се казва – само за истински фенове!