Тънка. Елегантна. Стилна. И с впечатляващо изобилие от креативни функции в помощ на създателите на съдържание и заетите професионалисти. Всичко това е Logitech MX Keys Mini – клавиатура с ултратънък профил, създадена да заема минимална площ от работното пространство, без да допуска компромиси с комфорта и функционалността.

Супер компактният дизайн на MX Keys Mini позволява да постигнете много, без да претрупвате бюрото си с периферия. Замислена с цел да предложи максимум ефективност в спретнат и обмислено тънък профил, тази клавиатура е създадена да работи в непосредствена близост с мишката, така че раменете ви да са максимално прибрани, намалявайки по този начин натоварването при продължително използване. Нископрофилните клавиши са с особена, леко вдадена форма, осигуряваща едновременно удобство при работа и максимален контрол. Освен това те са практически безшумни, така че да не смущавате работещите в близост до вас колеги. Уникалната подредба на MX Keys Mini и интелигентните комбинации от функционални клавиши ви дават светкавичен достъп до впечатляващо изобилие от опции – за лесен и бърз контрол на мултимедия, вмъкване на емотикони в произволен текст, дори гласово въвеждане на текст при някои устройства. Тъй като предлага поддръжка на широк спектър операционни системи – от MS Windows, през Mac OS до Chrome OS, MX Keys Mini включва възможности за използване с до три свързани устройства и бързо превключване между тях.

За собствениците на Apple компютри се предлага специална версия за Mac, при която обозначенията на клавишите е специално за тези компютри. Клавиатурата разполага и с вградена интелигентна подсветка, която улеснява работата с нея в помещения с ниска осветеност. Вградени сензори се грижат тя да се активира само когато използвате MX Keys Mini, и автоматично настройва яркостта на подсветката, като по този начин се пести от живота на батерията. Благодарение на тази и други вградени функции за подобрена енергоефективност MX Keys Mini може да ви осигури до 10 дни непрекъсната работа при активно използване на подсветката и до 5 месеца, ако решите да я изключите.

Както всички други устройства на Logitech от фамилията МХ, и Keys Mini поддържа уникалната функция Flow за бързо и лесно споделяне на съдържание между различни свързани устройва. С нейна помощ ще можете да прехвърляте файлове, документи и изображения дори между различни операционни системи – например MacOS и Windows.

Снимки: Logitech