Retrica (Android, iOS)


sНаправете вашите снимки изключителни с приложението Retrica, превърнало се в любим начин за внасяне на артистизъм в обикновените снимки за милиони хора по света. Не се лишавайте от високата резолюция.

Retrica предлага множество професионално проектирани филтри (над 80), много повече от всяко друго подобно приложение. Можете да прилагате филтри дори преди да направите снимката!

Създавайте фотоколажи с Retrica и отново им приложете филтри. Можете да зададете и таймер, с който да заснемете последователни снимки и да се позабавлявате с приятелите си.

Красива нощ в града, прекрасна гледка по време на пътуване, невероятно ястие... Retrica идва, за да направи живота ви по красив. Може да прилагате и някое от 15-те страхотни Retrica лога.


Цена: Безплатно


Изтегли приложението от Google Play Store, iTunes


 

SpinMe Alarm Clock (Android, iOS)


sАко и вие сте от хората, които настройват множество аларми през няколко минути, само и само за да се уверите, че ще се събудите навреме, то приложението SpinMe Alarm Clock ще ви хареса много.

Кажете здравей на новия си будилник. SpinMe Alarm Clock е супер умен софтуер, предназначен да ви измъкне от леглото навреме. Единственият начин да изключите алармата е да станете от леглото и физически да се завъртите около себе си, докато алармата спре! Няма спасение! Колкото и да се въртите в леглото, това няма да подейства. Или си мислите, че просто може да завъртите устройството около оста му, за да го излъжете. Опитайте сами и ще разберете, че това не действа. Ако SpinMe не ви събуди, тогава не знаем кое би могло.


Цена: Безплатно


Изтегли приложението от Google Play Store, iTunes


 

Tempo. The Definitive Weather App (iOS)


sTempo е минималистично, красиво и точно приложение за времето. То е създадено от Алберто Зивери и се разпространява от италианската лаборатория Grafite и Андреа Фабри. Tempo бързо намира ежедневната прогноза за времето за мястото, на което се намирате за 5 дни напред.

Данните се събират от услугата Forecast.io, което означава, че използва информация от няколко метеорологични станции от цял ​​свят. Tempo е опростено, полезно и е перфектно за бързо информиране в забързаното ви ежедневие. Чрез докосване на всеки от дните можете да откриете по-подробни неща за времето, като максимална или минимална температура, влажност, залез и изгрев и т.н. Tempo ще бъде винаги актуален.


Цена: $0,99


Изтегли приложението от iTunes 


 

Padgram за iPad (iOS)


sPadgram е специално пригодено и лесно за употреба Instagram приложение за iPAD. Отделно от управлението на множество профили в Instagram, Padgram ви позволява да разглеждате снимки по категории (например Girls) или по географска карта.

Може също така да се абонирате за интересни тагове и коментари на снимки. Прекрасната и мощна функция Smart Download ви позволява да запаметявате снимки и видеоклипове от Instagram във фонов режим, без да нарушавате сърфирането си в Padgram. Padgram поддържа както пейзажен, така и портретен режим, което прави всичко да изглежда блестящо.


Цена: Безплатно


Изтегли приложението от iTunes 


 

ArchiTech Sketchpad (Windows Phone)


sПробната версия на ArchiTech Sketchpad за Windows Phone устройства ви дава възможност да създавате и модифицирате CAD (Computer-aided design) обекти с пълна функционалност. Пълната версия позволява запаметяване и зареждане на проекти към телефона, запазване на изображения в медийната библиотека, както и експортиране и импортиране на проекти в SkyDrive.


Цена: $0,99


Изтегли приложението от Windows Phone Store


 

Start Design (Windows Phone)


sStart Design ще ви помогне да създадете свой собствен стил тапет на вашия Windows Phone. С най-голяма лекота ще правите страхотни промени.

Основните функции са:

- Създаване на цветен фон

- Създаване на мултиколонна цветова палитра

- Създаване на артистични тапети от снимки

- Създаване на нови творчески тапети


Цена: Безплатно


Изтегли приложението от Windows Phone Store