LOLCam (Android, iOS)

 

sДобавете красив текст и филтри към снимките си и ги споделете в социалните мрежи Facebook и Twitter или чрез електронна поща, SMS и Instagram.

Само за няколко секунди може да добавяте надписи, цитати, вицове, стихотворения или каквото още се сетите към вашите снимки! Създайте смешни, вдъхновяващи или информиращи изображения, за да ги споделите бързо и лесно с приятелите си само с натискането на един-единствен бутон.

Всеки ден милиони потребители, използващи LOLCam, публикуват невероятни снимки на: рождени дни, пощенски картички, инфографики, очарователни домашни любимци, провокативни стихове и много други.

 

Цена: Безплатно

 

Връзка към приложението в Google Play , iTunes


 

Todo Pro Beta (Android, iOS)

 

sTodo Pro е вашият личен асистент и е готов да ви помогне да свършите своите задачи сега.

Todo идва с мощни инструменти за справяне с всичко, което му възложите - от ежедневни, не толкова спешни задачи, до много важни работни проекти. Извадете всички бележки и ги споделете като списъци с колегите си. Добавяйте коментари и изградете мощен отбор.

Todo Pro може да използвате и на вашия iPhone, IPAD, Mac и чрез всеки съвременен уеб браузър на адрес www.todopro.com. Без значение къде сте или какво устройство използвате, Todo Pro е готов да ви помогне да направите нещо невероятно.

 

Цена: Безплатно

 

Връзка към приложението в Google Play, iTunes


 

Mixcloud (Android, iOS)

 

sMixcloud ви позволява да прослушвате своите любими подкасти, DJ миксове и радиопредавания директно на вашето Android устройство.

Можете да се регистрирате лесно в рамките на приложението и веднага да започнете да слушате някои от най-добрите диджеи и радиоводещи в света. Музиката е висше изкуство, а Mixcloud е начинът да се наслаждавате на любимите си песни, където и да се намирате.

 

Цена: Безплатно

 

Връзка към приложението в Google Play, iTunes


 

textPlus Free Text + Calls (Android, iOS & Windows Phone)

 

stextPlus е идеалното приложение за безплатни SMS съобщения и евтини местни и международни гласови разговори.

Ако приятелите и семейството ви имат инсталирано приложението, то всичко ще бъде напълно безплатно. textPlus също така работи и на таблети.

textPlus е идеална за:

- Поддържане на връзка с приятелите и семейството си по целия свят безплатно

- Тези, които имат нужда да спестят пари от международни разговори

- Хора, които пътуват често в чужбина по лични или бизнес причини и не искат тарифни планове и големи сметки.

 

Цена: Безплатно

 

Връзка към приложението в Google Play, iTunes & Windows Phone


 

Red Bull F1™ Spy (Android, iOS)

 

sС приложението Red Bull F1™ ще надникнете зад „кулисите“ на Формула 1 и ще сте винаги в крак какво се случва с любимия ви отбор. Междинните времена на водача, статистики и всичко, което се случва в бокса и на пистата.

Red Bull F1™ Spy ще ви пренесе по-близо до реалните действия в отбора на Red Bull. Ще получите достъп до вътрешна информация, живи обиколки по пистата и състезателни статистики, както и още много F1 факти и цифри.

 

Цена: Безплатно

 

Връзка към приложението в Google Play , iTunes


 

Family Wall (Android, iOS)

 

sFamily Wall е най-лесният начин да споделяте най-важните неща със семейството си - сигурно и бързо.

Приложението е напълно безплатно и работи на смартфони с Android, както и с iPhone, а съвсем скоро ще бъде налично и в Windows Phone Store. С Family Wall можете лесно да се свържете със семейството си, за да знаете къде са те, да изпращате съобщения до един или повече членове, да организирате семейни тържества или просто да споделите нещо важно с тях.

Family Wall е личното ви пространство с вашето семейство!

 

Цена: Безплатно

 

Връзка към приложението в Google Pla, iTunes


 

Правата ми (Android, iOS)

 

s„Правата ми“ е пилотният проект на „Департамента за правна култура“.

Проектът е със заложена социална функция, като основната му и единствена цел е да предоставя полезна и практична правна информация за своите читатели, поднесена по един разбираем начин.

Ако искате да бъдете наистина пълноценен гражданин на България и да бъдете наясно какви са вашите лични права в много области като: администрация, наследство, финанси, полиция, юридически лица, Европа, работа и т.н., то приложението ще ви бъде изключително полезно.

То ще възпита у вас културата на пълноценен гражданин, който знае своите права и може да ги отстоява. Препоръчвам горещо!

Забележка. Приложението работи само в онлайн режим, т.е. ако го инсталирате и не сте свързан към интернет, няма да може да се информирате за правата си, докато не възобновите връзката.

 

Цена: Безплатно

 

Връзка към приложението в Google Play , iTunes


 

IncrediBooth (iOS)

 

sИскате ли да имате фотокабина в джоба си? А влизали ли сте в подобна кабина?

Е, сега може да правите супер яки снимки навсякъде само с помощта на вашия iPhone, iPod Touch или iPAD.
С IncrediBooth е най-горещият начин да запечатате незабравими спомени с вашите приятели. Всички около вас ще бъдат впечатлени от способността ви да уловите най-забавните моменти по този класически начин.

Бъдете в центъра на внимание на всяко парти!

 

Цена: $0,99

 

Връзка към приложението в iTunes


 

Yahoo! Времето (Android, iOS)

 

sС незабавни прогнози, комбинирани с красиви снимки на вашето местоположение, които отразяват времето в момента, Yahoo! Времето вдъхва живот на всеки сезон.

Приятни мигове с Yahoo! Времето – в дъжд и на слънце – с ослепителни снимки от Flickr както на моментното, така и на любимите ви местоположения… Запознавате се с незабавна петдневна прогноза с бърз достъп до подробен изглед, поддържани от The Weather Channel.

В Yahoo! Времето получавате всичко важно, от което се нуждаете, плюс снимки, в които ще се влюбите.

•Приятни мигове с красивите снимки от Flickr, които отразяват времето и час както на моментното, така и на любимите ви местоположения в цял свят.

•Само отваряте приложението и получавате незабавна петдневна прогноза за времето за местоположението ви в момента.

•Със завъртане на телефона получавате подробна информация за времето през деня. •Достъп до времето за най-много 10 записани местоположения само с едно плъзване. •Споделяйте времето и съответстващата снимка във Facebook, Twitter и по електронна поща.

•С инсталирането на приставката (widget) за Yahoo! Времето ще разполагате с най-новата информация от началния си екран.

•Получавате предупреждения за лошо време.

•С бърз достъп до The Weather Channel за допълнителна информация за времето.

Нека Yahoo! Времето ободрява всеки ден с възхитителни снимки, илюстриращи ви времето.

 

Цена: Безплатно

 

Връзка към приложението в Google Play, iTunes


 

Unification (Windows Phone)

 

sLiquid Daffodil's Unification™ е цялостна платформа за уведомления за всички Microsoft Windows-базирани устройства, включително и Windows Phone 7, Windows Phone 8, Windows 8 и Windows Desktop.

Приложението предоставя сигурност чрез един източник, криптирани данни, мултиплатформеност и удобство при работа. Дали ще работите на лаптоп, настолен компютър, смартфон или таблет, работещ с Windows, няма никакво значение.

Всички уведомления от услугите, които ползвате, ще се синхронизират между устройствата и ще ви бъдат предоставени в реално време.

 

Цена: Безплатно

 

Връзка към приложението в Windows Phone


 

IM+ (Android, iOS & Windows Phone)

 

sЕдин от основните проблеми, който засяга онлайн общуването чрез смартфоните, е как да се справим с всичките различни акаунти и приложения, които имаме в социалните мрежи и услугите за незабавни съобщения (като Skype, FB Messenger, Yahoo Messenger, iChat, ICQ и т.н.).

IM+ от Shape.ag е мултифункционална платформа за незабавни съобщения, която ще обедини всичките ви профили в една лесна и удобна за използване програмка. Тъй като не е практично да имаме няколко приложения, отворени в един и същи момент, IM+ ви позволява да обедините различните услуги и да сте достъпни едновременно за всичките си приятели и абонати.

Програмката е налична за всички популярни операционни системи. Няма да се задълбочавам в обяснения, защото IM+ е на пазара от доста години, но ето че от нея могат да се възползват и всички притежатели на Windows Phone смартфони. Приятно ползване!

 

Цена: Безплатно

 

Връзка към приложението в Google Play, iTunes  & Windows Phone


 

HardFox™ SixPack

 

sHardFox Six Pack е един от най-добрите лични треньори, които са на разположение за смартфони с Windows Phone OS.

Програмата ще ви помогне да подобрите тонуса си и коремните мускули. След 42 дни обучение, което се основава на Aerobic Weider Six, ще може да се похвалите със страхотна коремна преса. С HardFox™ SixPack ще имате пълен контрол върху извършените упражнения и календара за обучение.

В това приложение ще намерите анимирани презентации и гласови инструкции за всяко упражнение. На добър час!

 

Цена: Безплатно

 

Връзка към приложението в Windows Phone


 

Тагове:
Още от Tech