Fleksy - Happy Typing (Android, iOS)

 


sFresky е виртуална клавиатура на разработчиците от Syntellia. Тя има много семпъл и изтънчен дизайн и много функции, с които ще направите въвеждането на текст страхотно преживяване. И въпреки че виртуалната клавиатура Fresky бе представена преди около шест месеца, то до днес тя беше достъпна само за бета-тестери, които се бяха присъединили към Google+ групата на приложението.

След като инсталирате клавиатурата и я стартирате, ще се убедите, че тя е изключително ненатрапваща се, а върху бутоните няма допълнителни символи за препинателни знаци и други. Всъщност те си присъстват като опция, но са невидими! Ще стават видими, когато поставите пръст върху бутоните на Fresky.

Друга интересна опция е изтриването на текст чрез плъзгане на пръст по екрана отдясно наляво. Списъкът с поддържани езици е голям, но все още липсва български езиков пакет. Има опция, с която можете да се регистрирате в системата, за да получите съобщение, когато той бъде добавен.
Fresky е налична и за iOS устройства и ще ви даде същите възможности, както и при Android. Самата клавиатура е създадена с идеята да бъде интерактивна и да реагира на различни жестове. Автоматичната корекция на думи също е налична и ще ви помогне да правите по-малко грешки, като се усъвършенства с напредване на времето. Не пропускайте!

 

Цена: Безплатно


Изтегли приложението от Google Play, Apple App Store


 

FIFA (Android, iOS)

 


sОфициалното приложение на FIFA е тук за Android и iOS устройства. То е създадено, за да ви даде информация за всички футболни срещи по света. От Шампионската лига, Лига Европа, Бундеслигата, английското, испанското, италианското първенство... практически всички, които са под шапката на ФИФА.

Приложението на ФИФА ще ви бъде особено полезно за предстоящото световно първенство в Бразилия през 2014 г. Ще имате достъп до стотици часове видео, до хиляди снимки и дори ще може да проследявате къде са настанени футболните отбори, къде и кога тренират. Ще можете да гледате интервюта с футболисти и да получавате още много футболна информация. Забравете за футболните приложения, които сте използвали досега, защото ФИФА е тук, за да ви информира всяка секунда.

 

Цена: Безплатно


Изтегли приложението от Google Play, Apple App Store


 

VSCO Cam® (Android, iOS)

 


sМобилните снимки никога не са изглеждали толкова зашеметяващо. Използвайки иновативната технология за обработка на VSCO Cam, ще получавате елегантни резултати, непостигани досега от Android приложение. VSCO Tools позволяват фина настройка, с цел да се допълнят вашите фотографии. Изложение, температура, контраст, филтри и още много опции за персонализация.

Приложението има красив и интуитивен интерфейс и предоставя социална интеграция с най-популярните социални мрежи – Facebook, Instagram, Twitter и естествено сайта на VSCO! Вижте и подробното видео ревю на VSCO приложението тук.

 

Цена: Безплатно


Изтегли приложението от Google Play, Apple App Store


 

JumpCam (Android, iOS)

 


sJumpCam е безплатно приложение, което ще направи създаването на съвместни видеоклипове с приятелите ви лесно като детска игра! Просто стартирайте JumpCam и направете видео, след това поканете приятелите си, за да добавите техните видеоклипове към списъка ви. А JumpCam незабавно ще събере различните клипове в един-единствен красив филм.

Можете да добавяте филтри и музика за всички моменти от живота си: рождени дни, концерти, партита, сватби... или от обикновени ежедневни срещи с приятелите ви. И, да, JumpCam е безплатно. Поканете приятелите си веднага, защото колкото повече, толкова по-весело! Вижте и това пояснително видео.

 

Цена: Безплатно


Изтегли приложението от Google Play, Apple App Store


 

Workout Scheduler (WP)

 


sИскате ли да сте в най-добрата си физическа форма? Тогава Workout Scheduler ще ви бъде особено полезно с хилядите си безплатни тренировки, които може да изпълнявате със свое собствено темпо и график.

Дали ще правите тренировки у дома или във фитнеса, Workout Scheduler ще ви помогне да влезете във форма с над 1000 тренировки, предназначени за всички мускулни групи. Workout Scheduler е идеален за хора, които искат да са винаги във форма. Просто следвайте демонстрираните от Workout Scheduler упражнения и се възползвайте от този безплатен фитнес инструктор.

 

Цена: Безплатно


Изтегли приложението от Windows Phone Store


 

Xbox One SmartGlass (iOS, WP)

 


sXbox One SmartGlass е официално приложение за вашата Xbox One конзола, когато се намирате в хола или сте някъде на път. Свържете се към новото поколение конзола на Microsoft и я контролирайте с това приложение. Останете свързани с игрите и геймърите, които харесвате, и добавете ново измерение към вашите конзолни забавления. Успех!

 

 

Цена: Безплатно


Изтегли приложението от Apple App Store, Windows Phone Store