Още добри новини от Сан Диего и провеждащото се там Comic Con изложение.

Феновете на филмите със супергерои могат доволно да потриват ръчички, защото днес стана ясно, че хитовите екранизации на режисьорите Джош Уедън и Зак Снайдер - Avengers (2012) и Man of Steel (2013), ще се сдобият с продължения.

Disney и Marvel възнамеряват да зарадват публиката през 2015 година, когато трябва да видим Avengers: Age of Ultron и за първи път на голям екран Superman vs. Batman.

 

На първо място, Avengers: Age of Ultron е интересен избор. Ultron е класически злодей от Avengers и в общи линии всички Avengers герои ще му се противопоставят доста трудно (разбирайте, че те ще се изправят срещу неразрушим Terminator със съзнанието на супер злодей).

На второ, Superman vs. Batman е още по-странен избор. Но може би DC все пак искат да реализират този проект, тъй като двамата супергерои вече са се срещали в комиксите.

 

Все още проектите са в начална фаза и тепърва ще започва подготовката за сценарии, екип, актьорски състав и локации за снимките. При всички положения ни очакват две напрегнати години на очакване какво ще се получи на големия екран, кои актьори ще влязат под кожата на Батман, Супермен и компания и дали публиката ще хареса този мишмаш от супергерои.

 

Какво е вашето мнение?

Тагове: