Изтеглете и пробвайте безплатно новото приложение на HiComm за Google Chrome.

close
06.януари.2017

Canon представи мъника PowerShot G9 X Mark II с по-добра стабилизация

3
Автор: Илия Темелков, Прочетено: 1158 пъти

Най-отличителното в PowerShot G9 X бяха размерите му, които го превръщат в най-малкия компактен фотоапарат с относително голям 1-инчов сензор на пазара. По време на CES 2017 Canon представи неговия наследник PowerShot G9 X Mark II, който запазва външния вид, усещането и теглото на оригиналния модел. Непроменен е и 28-82 мм еквивалент обективът с бленда f/2-4.9, както и батерията, а за съжаление и фактът, че видеото тук е ограничено до 1080p с 60 кадъра в секунда, а новостите са изцяло „под капака“.

Там водещ е новият Digic VII процесор, който за първи път видяхме в по-големия G7 X Mark II. Той позволява снимане в RAW с до 8.2 кадъра в секунда, възможно за около 21 кадъра. За сравнение предният G9 X се справяше с едва един кадър в секунда в RAW. Също така е добавена и Dual Sensing стабилизацията, която по думите на Canon успява да даде 3.5 стъпки корекция. Други подобрения са по-добрите възможности за персонализация, по-добър проследяващ автофокус, подобрено разпознаване на сцените в автоматичен режим и конверсията на RAW кадри в камерата. Сред приятните добавки са също възможността за зареждане от USB и постоянната връзка с телефон или таблет през Bluetooth.

Мъникът G9 X Mark II се очаква в България през февруари в черно и сребърно, като цената му у нас все още не е уточнена, но според DP Review в САЩ ще е 529 долара.
>> <<


« Назад

Коментари по темата
Коментирай анонимно или с други платформи

Най-четено през седмицата
архивСписание HiComm
188 брой - януари/февруари, 2017 188 брой - януари/февруари, 2017

Корица


Съдържание


Купи
Цялото съдържание »
Акценти архивВидео ревю
Абонамент за новини Add to Google АрхивАнкета

Използвате ли Snapchat?Resident Evil 7: не сте добре дошли в дома на това семейство The Last Guardian: една необикновена история Монитор LG 29UM58: по-широк поглед (ревю) Видео: iRobot Roomba 886 е терминатор за прахоляка вкъщи Samsung UE75KS8002: лукс от пръв поглед Кофеинови хищници нападат Saeco Incanto в джунглата на HiComm Данни във ваше владение с последната ни седмична награда Samsung UE43KU6672: златната среда Prestigio MultiPad Visconte V: разумна функционалност