Изтеглете и пробвайте безплатно новото приложение на HiComm за Google Chrome.

close
26.декември.2016

Apple наказва Nokia със спирането на продажбите на Withings продукти в своя онлайн магазин

Автор: Коко Стоянов, Прочетено: 1698 пъти

Когато тръгнеш да съдиш някой, който продава твои продукти, трябва да си готов да се примириш, че твоите стоки най-вероятно ще бъдат спрени от продажба. Именно такъв е случаят с Nokia и нейната подопечна марка Withings, която доскоро предлагаше свои устройства в онлайн магазина на Apple.

Както знаем, Nokia съди Apple заради нарушения на десетки патенти и това явно е ядосало компанията от Купертино, Калифорния, и тя е решила да спре да предлага Withings продукти. Разбира се, хората все още могат да купуват продукти на Withings от други места, но това няма да е възможно през сайта на Apple.

 

Прочетете и това: Nokia заведе ново дело срещу Apple за нарушаване на 32 патента 

 


Тагове: Apple, Withings


>> <<


« Назад

Коментари по темата
Коментирай анонимно или с други платформи

Най-четено през седмицата
архивСписание HiComm
188 брой - януари/февруари, 2017 188 брой - януари/февруари, 2017

Корица


Съдържание


Купи
Цялото съдържание »
Акценти архивВидео ревю
Абонамент за новини Add to Google АрхивАнкета

Използвате ли Snapchat?Resident Evil 7: не сте добре дошли в дома на това семейство The Last Guardian: една необикновена история Монитор LG 29UM58: по-широк поглед (ревю) Видео: iRobot Roomba 886 е терминатор за прахоляка вкъщи Samsung UE75KS8002: лукс от пръв поглед Кофеинови хищници нападат Saeco Incanto в джунглата на HiComm Данни във ваше владение с последната ни седмична награда Samsung UE43KU6672: златната среда Prestigio MultiPad Visconte V: разумна функционалност