Изтеглете и пробвайте безплатно новото приложение на HiComm за Google Chrome.

close
27.октомври.2016

Microsoft ще предостави услуга за живи излъчвания на игри с Windows 10 Creators Update

Автор: Коко Стоянов, Прочетено: 747 пъти

Microsoft обяви, че следващата версия на Windows 10 ще дойде с интеграция за живи излъчвания за игри. Този метод не само ще бъде лесен, но също така почти ще се елиминира лагът между зрителите и излъчващите видео. Инструментът за живи излъчвания на игри на Microsoft изглежда е предназначен специално за Beam.

Ако не сте запознати, Beam беше стрийминг услуга, която позволяваше на зрителите да си взаимодействат по-пряко с излъчващия видео. Microsoft купи компанията по-рано тази година и очевидно веднага се е заела да вгради технологията в Windows.

Геймърите ще могат да стартират Beam излъчвания веднага след като получат актуализацията Windows 10 Creators чрез натискане на бутона Windows и клавиша "G“. Beam потребителите също ще бъдат в състояние да изпращат аудио команди на излъчващия.

 

Прочетете и това: Ето всичко най-интересно, което ще донесе Windows 10 Creators Update 

 
>> <<


« Назад

Коментари по темата
Коментирай анонимно или с други платформи

Най-четено през седмицата
архивСписание SmartApps
62 брой - декември, 2016 г. 62 брой - декември, 2016 г. Изтегли
Цялото съдържание »
Акценти архивВидео ревю
Абонамент за новини Add to Google АрхивАнкета

Използвате ли Snapchat?Resident Evil 7: не сте добре дошли в дома на това семейство The Last Guardian: една необикновена история Монитор LG 29UM58: по-широк поглед (ревю) Видео: iRobot Roomba 886 е терминатор за прахоляка вкъщи Samsung UE75KS8002: лукс от пръв поглед Кофеинови хищници нападат Saeco Incanto в джунглата на HiComm Данни във ваше владение с последната ни седмична награда Samsung UE43KU6672: златната среда Prestigio MultiPad Visconte V: разумна функционалност