Изтеглете и пробвайте безплатно новото приложение на HiComm за Google Chrome.

close
15.февруари.2017

Signal за Android и iOS се сдоби с функция за видеоразговори

Автор: Коко Стоянов, Прочетено: 866 пъти

Криптираното комуникационно приложение Signal се сдоби с функция за привеждане на видеоразговори за Android и iOS устройства. С актуализацията идва и поддръжка за CallKit за iOS.

CallKit е нова функция в iOS 10, която кара приложения като Signal да работят като стандартни телефонни приложения. С нея обажданията ще могат да бъдат отразявани от заключения екран, а разговорите ще се отразяват в списъка с "Последни повиквания". Но макар и да е по-удобно, Signal отбелязва, че ако потребителите решат да включат CallKit, някои от техните данни могат да се синхронизират с iCloud, включително имена и колко дълго е продължил един разговор.

 

Прочетете и това: Видеоклиповете във Facebook вече ще стартират автоматично и със звук 


Тагове: Signal, Android, iOS


>> <<


« Назад

Коментари по темата
Коментирай анонимно или с други платформи

Най-четено през седмицата
архивСписание HiComm
188 брой - януари/февруари, 2017 188 брой - януари/февруари, 2017

Корица


Съдържание


Купи
Цялото съдържание »
Акценти архивВидео ревю
Абонамент за новини Add to Google АрхивАнкета

Използвате ли Snapchat?Resident Evil 7: не сте добре дошли в дома на това семейство The Last Guardian: една необикновена история Монитор LG 29UM58: по-широк поглед (ревю) Видео: iRobot Roomba 886 е терминатор за прахоляка вкъщи Samsung UE75KS8002: лукс от пръв поглед Кофеинови хищници нападат Saeco Incanto в джунглата на HiComm Данни във ваше владение с последната ни седмична награда Samsung UE43KU6672: златната среда Prestigio MultiPad Visconte V: разумна функционалност