Изтеглете и пробвайте безплатно новото приложение на HiComm за Google Chrome.

close
05.януари.2017

BMW, Intel и MobilEye ще разработят мащабируема архитектура за самоуправляващи се коли

Автор: Коко Стоянов, Прочетено: 528 пъти

BMW, Intel и MobilEye представиха своята програма на CES 2017 за някои от плановете си за самостоятелно управляващи се автомобили. Триото очаква да стартира тестове на своите автономни автомобили някъде през втората половина на 2017 г. По пътищата ще бъдат пуснати около 40 модифицирани седани BMW 7-а серия, които ще кръстосват САЩ и Европа. С това ще трябва да се докаже колко успешно е това партньорство. И това е само началото!

Компаниите искат да произвеждат "мащабируема архитектура", която може да се използва от всеки производител на автомобили или разработчици, независимо дали става въпрос за отделни части или пълноправна самостоятелно управляваща се система.

Все пак не очаквайте, че тази система ще заработи утре. Завършен продукт ще видим евентуално през 2021 г. с BMW iNext, което означава, че платформата на BMW, Intel и MobilEye за самостоятелно управляващи се автомобили ще е достъпна през 20-те години на XXI век.

 

 

Илон Мъск: 1000 Tesla автомобила получиха обновения софтуер за автономно управление 
>> <<


« Назад

Коментари по темата
Коментирай анонимно или с други платформи

Най-четено през седмицата
архивСписание HiComm
188 брой - януари/февруари, 2017 188 брой - януари/февруари, 2017

Корица


Съдържание


Купи
Цялото съдържание »
Акценти архивВидео ревю
Абонамент за новини Add to Google АрхивАнкета

Използвате ли Snapchat?Resident Evil 7: не сте добре дошли в дома на това семейство The Last Guardian: една необикновена история Монитор LG 29UM58: по-широк поглед (ревю) Видео: iRobot Roomba 886 е терминатор за прахоляка вкъщи Samsung UE75KS8002: лукс от пръв поглед Кофеинови хищници нападат Saeco Incanto в джунглата на HiComm Данни във ваше владение с последната ни седмична награда Samsung UE43KU6672: златната среда Prestigio MultiPad Visconte V: разумна функционалност