Tesla Cybertruck все още не е влязла в производство, но електрическият пикап вече вдъхновява хората да създават аксесоари, а новият амбициозен Cyberlandr се опитва да създаде най-добрия дом на колела. След разкриването на Tesla Cybertruck изпълнителният директор Илон Мъск заяви, че електрическият пикап ще се предлага с „шантави приставки“. Tesla Cyberquad, изцяло електрическо ATV, вече е потвърдено като опция за купувачите на Cybertruck. Автомобилният производител също вече загатна и конфигурация с миникаравана за превозното средство.

Но сега други компании също се заемет с аксесоарите и модовете за Cybertruck, въпреки че електрическият пикап все още не е в производство. Този е особено амбициозен, тъй като цели да създаде цял разгъваем дом, който да се побере в задницата на Cybertruck. Наричат ​​го Cyberlandr и твърдят, че разполага с баня, спалня, кухня и офис, които могат автоматично да бъдат активирани от Cybertruck.

Въпреки добавянето на почти тон към теглото на камиона ентусиастите вярват, че това ще повлияе на пробега само с около 5 процента. За тази загуба получавате кухня със следните характеристики:

Голяма мивка на три нива с гевгир, кошче за миене, решетка за сушене и дъска за рязане
Интелигентен кран с ръчно, безконтактно и гласово управление
Обширен порцеланов плот с над 5 квадратни метра работно пространство. Невидимият индукционен плот за готвене е разположен под плота

Получавате и хол, който се превръща в спалня със следните характеристики:

Домашна автоматизация за лесно управление на климатика и осветлението с глас или приложение
32-инчов 4k UHD Smart TV/монитор с вградени Netflix, Prime, AppleTV, YouTube и др.
Наклонените, свободно стоящи места за сядане могат да бъдат преместени навън, за да наблюдавате залеза
Съраунд звук за филми и стрийминг на музика

Вижте цялата шантава идея в действие тук:

Снимка: Dronamics

Виж още: Тези Android и iOS приложения бъркат дълбоко в джобовете ни без знанието ни