Acer анонсира новия геймърски лаптоп Predator Triton 900 на IFA 2019 и той има скрит коз в ръкава. На пръв поглед машината прилича на останалите гейм модели на компанията, но разполага с екран, който се завърта, така че да превърнете преносимия компютър в таблет.

Самият дисплей също е доста добър - оставяйки настрана хибридния му дизайн, той е с 4К UHD тъчскрийн панел с Nvidia G-Sync. Идеята е, че като го ползвате като стандартен лаптоп, ще може да го доближите по-близо до очите си, а иначе просто го завъртате и се трансформира в таблет.

Освен това Predator Triton 900 също така разполага с най-новото 4-то поколение Aeroblade 3D вентилатори, пълна механична клавиатура и превключваем тракпад с подсветка отдолу.

Acer не каза нищо за спецификациите за Predator Triton 900 - все още няма данни за това какви процесори или графични карти ще се включват, както и цена или дата на пускане, но като се има предвид родословието на Predator, вероятно Triton 900 ще бъде доста мощен, когато излезе в магазините.

Тагове: