В официалния си блог игралното студио Gameloft обяви продължението на хитовия състезателен симулатор Asphalt 8 Airborne.

Asphalt 8 Airborne продължава развитието на състезателната поредица, като добавя още по добра графика, карти и изцяло нов физичен енджин, с който реализма се засилва още повече. Броят на новите карти е 8, като преминават от пустинята Невада през улиците на Лондон и Токио и дори има и бонус писти в Монако за радост на феновете на Asphalt 7.

И това не е всичко, защото на всяка от пистите влияние ще оказват метеорологичните особености и околната среда. Ще се състезавате в сняг, дъжд, лед... а на всяка от пистите ще има и алтернативни маршрути, които ще внесат още повече разнообразие. Благодарение на новата физика на играта управлението е много по добро, а каскадите, които ще изпълнявате ще бъдат още по реалистични.

Asphalt 8 ще включва синхронен и асинхронен мултиплейър, така че можете да предизвиквате приятелите си денонощно! Друга добра новина е и връщането на режима Takedown, както и добавянето на два нови - Gate Drift & Infected. В първия ще трябва да дрифтирате така, че да преминавате през точно определени места без да се блъснете. А в режима „infected“ един от играчите ще стартира като „заразен“ и в рамките на 20 секунди ще трябва да докосне друг опонент, за да предаде "заразата", ако това не се случи играча отпада.

Насладете се на първия трейлър на Asphalt 8 Airborne:

 

Тагове: