Батман на Бен Афлек е един от най-сполучливите персонажи в екранизацията по комиксите на DC в разширената вселена, която започна с Man of Steel ("Мъж от стомана"). Той е вдъхновен от някои от най-добрите комикси като в същото време има и собствена индивидуалност, а самият Бен Афлек е и много добър актьор.

Ето защо много фенове очакваха с голям интерес той да режисира самостоятелния филм за Батман, само за да останат разочаровани, когато Афлек се оказа от режисьорското място преди броени дни. Warner Bros. вече намери нов режисьор, но лошите новини за почитателите на човека-прилеп не секват. Вече не само няма да видим режисиран от Афлек филм, но изглежда, че звездата иска да се откаже и от главната роля.

Нещо повече, Афлек е заявил, че не желае да се появява в повече филми от вселената на DC, което ще бъде огромен шок, ако се окаже вярно. Това твърди сайтът Collider, който се позовава на трима различни източника. В най-добрия случай, ако Бен Афлек остане за The Batman, това ще бъде последното му участие с маската и плаща на супергероя.

Това пък ни кара да очакваме с още по-голям интерес премиерата на Justice League тази есен, където не е изключено Афлек да се появи като Батман за последен път.

Виж още: Братята Коен ще приложат филмовата си магия в новия Scarface

Тагове: