Почитателите на шутър поредицата Battlefield със сигурност се чудят кога ще видят следващата игра от нея. Добрата новина е, че ЕА действително планира нова Battlefield игра, но тя е предвидена за финансовата 2022 г. на компанията. На практика, това означава, че можем да очакваме новия шутър между 1-ви април 2021 г. и 31-ви март 2022 г.

В такъв случай, с увереност може да се каже, че през 2020 г. няма да има нова Battlefield игра. Нашето предположение е, че ЕА и DICE ще продължат да поддържат, както Battlefield 5, така и Battlefield 1 до следващата премиера. Освен това, звучи логично новата Battlefield игра да бъде насочена към следващото поколение конзоли. В крайна сметка, PlayStation 5 и следващият Xbox трябва да излязат тази есен.   

Междувременно, ЕА планира да пусне 14 игри до 31-ви март 2021 г. Четири от тях ще бъдат спортни заглавия, включително Fifa и Madden. Други четири ще бъдат също високобюджетни игри, а още четири ще са от инди разработчици. Последните две ще бъдат мобилни игри.

Интересно е още, че ЕА потвърди, че работи по повече римейкове на любими стари заглавия освен вече потвърденият римейк на Command and Conquer.

Виж още: PS5 изглежда ще получи нов VR шлем

Оцени:
Рейтинг: 1
Тагове: