Warcraft III Reforged е на пазара от известно време и много играчи не са доволни от резултата. Неизпълнени обещания и технически бъгове помрачават повторния дебют на римейка на една от най-обичаните стратегически игри. За един геймър чашата е още по-горчива заради отговора, който получи от поддръжката на Blizzard.

Въпросният играч се сблъсква с неприятна изненада: след излизането на ъпдейта Warcraft III Reforged той не може да възпроизведе експанжъна Warcraft III The Frozen Throne, защото ъпдейтът го е счупил. Човекът се обръща към издателя с молба да му бъдат върнати парите, защото е платил за игра, която вече не може да играе.

Първият отговор е, че може да си пусне само класическата версия на играта, ако притежава Warcraft III Reforged. Той няма интерес към нея. След последвалата размяна на реплики идва и „бомбата“:

„Ако не можете да играете Warcraft III в момента, тя няма да ви избяга. Може просто да я оставите, докато си купите нов компютър, който може да я възпроизведе“, гласи отговорът.

Недоволството около римейка на Warcraft III е голямо и поддръжката на Blizzard със сигурност е затрупана от недоволни коментари. Все пак за компания от такъв ранг и с проблемен напоследък имидж подобен отговор не приляга и не внушава доверие.  

Виж още: Коронавирусът удари и Nintendo

Тагове: