Както беше забелязано от сайта WoW Head, Blizzard изглежда инцидентно разкри датата на издаване на Wrath of the Lich King Classic малко по-рано от предвиденото. Според изображение, качено на уебсайта на WoW Classic и след това бързо премахнато от него, The Lich King Returns September 26, 2022.

Когато феновете се опитаха да решат кой експанжън на World of Warcraft трябва да се завърне във формата Classic, мнозина направиха солиден аргумент за Wrath of the Lich King. Това е мястото, където Blizzard започна да подобряват дизайна на куестовете и да използва отделни фази за по-амбициозно разказване на сюжета, и това е историята, която милиони чакаха от Frozen Throne насам.

Това е и мястото, където Blizzard реши да започне сериозно да променя начина, по който старите разширения работят в техните въплъщения на World of Warcraft Classic. Ето защо този път ще можете да играете като Death Knight от самото начало, вместо да се налага да отключвате класа, като качите друг герой до ниво 55, както беше в предишните варианти.

Ако сте твърде нетърпеливи да чакате до 26 септември, все още можете да се включите, за да се присъедините към класическата бета-версия на Wrath of the Lich King, която тече от юни.

Снимка: Blizzard

Виж още: Qualcomm иска да задмине М2 на Apple със своя чип Nuvia