Технологичният бранд, създаден за геймъри, Canyon Gaming е официален партньор на най-големия турнир по Counter-Strike: Global Offensive в региона. От Чехия до Украйна турнирът с награден фонд от 20 000 USD събира най-добрите 32 отбора в Централна и Източна Европа.

ВИЖ ОЩЕ: Уникалните продукти на Canyon, които ви обещават една златна есен (СЕЛЕКЦИЯ)

Целта на турнира е допълнително да разшири хоризонтите на е-спорта за млади играчи, които все още не са влезли в светлините на прожекторите, да им позволи да се докажат, да открие нови таланти и да им помогне да постигнат успех на регионално и международно ниво. Това са ценности, които се подкрепят напълно и от марката Canyon.

Последвайте турнира на Canyon Giveaway | CEE Champions и спечелете една от 26-те награди, предоставени от Canyon Gaming – един брой от уникалния геймърски стол Deimos, пет броя геймърски мишки Puncher, пет геймърски клавиатури Hazard, пет броя слушалки Nightfall, пет броя геймърски подложки за мишка и пет броя 3 в 1 Gaming Bungee. Днес от 20:00 часа CEST българският отбор SKADE се бори за място на четвъртфинала – нека заедно ги подкрепим!

Снимки: Canyon Gaming