Мултиплейър режимът на Cyberpunk 2077, който ще излезе след сингъл кампанията, ще има микротранзакции и сега студиото CD Projekt Red разкри важна информация за това, как точно ще бъдат реализирани те.

Президентът на полското студио Адам Кисински обяви, че неговата цел е да намерят начин да накарат хората да харчат пари и те да са доволни от това. 

„Така, както при нашия сингъл плейър игри искаме геймърите да са доволни, когато харчат пари за микротранзакции. Cyberpunk 2077 е отлична платформа за продажба на неща, но няма да сме агресивни в нашия подход. Целта ни е не да дразним играчите, а да ги направим щастливи“, казва той.

Коментарът на Кисински съвпада с това, което други големи гейм компании като ЕА, Activision и Take-Two обявиха като свой подход към микротранзакциите. Всички те искат да създадат сделка, при която клиентът е доволен, че получава добавена стойност за своите пари. 

„Не искаме да сме цинични или да крием нещо, а да създадем чувството за стойност.“

Мултиплейрът на Cyberpunk 2077 все още не е обявен официално, така че е рано да гадаем как ще изглеждат микротранзакциите. В допълнение към тях е ясно, че сингъл режимът на Cyberpunk 2077 ще има безплатно и платено допълнително съдържание точно както The Witcher 3.

Снимка: Cd Project Red

Виж още: Marvel атакува българската версия на HBO Go с 19 продукции

 

Тагове: