По време на презентацията на Nvidia, посветена на новото поколение RTX карти, геймърите видяха обезпокоителен скрийншот от Cyberpunk 2077, придружен от текст, говорещ за игри от следващо поколение с размер 200 GB.

Това накара някои да спекулират, че размерът на предстоящото киберпънк приключение след инсталация на вашия компютър може да заеме огромна част от мястото на твърдия диск. Успоредно със Cyberpunk 2077 презентацията на Nvidia включваше още предстоящите Call of Duty: Black Ops Cold War и Watchdogs Legion, които също поддържат RTX функция.  

Според говорителя на CD Projekt Red обаче Cyberpunk 2077 няма да бъде по-лакома за сторидж от другите нови заглавия.

„Системните изисквания за Cyberpunk 2077 още не са обявени, но бързам да кажа, че играта няма да заема 200 GB след инсталация. Може да очаквате необходимото място на твърдия диск да бъде сравнимо с други модерни заглавия“, написа Марсин Момот.

След като бе насрочена първоначално за април, а после за септември, сега Cyberpunk 2077 се очаква на 19 ноември. През 2021 г. пък полското студио ще пусне „истинска и пълнокръвна Next-Gen версия“ на играта.

Снимка: CD Projekt Red

Виж още: Създаден от фен PS5 интерфейс изглежда супер стилен (ВИДЕО)

 

Тагове: