Както обикновено, лятната разпродажба на Steam наближава и милиони РС геймъри вече трескаво опипват портфейлите си, защото знаят, че пак ще бъдат затрупани с изгодни оферти. И пак по традиция датите на въпросната разпродажба изтекоха доста по-рано.

Този път голямата Steam Summer Sale ще стартира на 25 юни и ще продължи до 9 юли. Това твърди Павел Дундик, който е един от хората зад сайта Steam Database – популярен източник на информация за бъдещите планове на дигиталната платформа на Valve. Така например миналата седмица Steam Database разкри, че току-що анонсираната екшън игра Yakuza: Like a dragon ще излезе за РС. Както можете да се досетите, официалната страница на играта вече е активна в Steam, така че новият теч за лятната разпродажба най-вероятно също ще се окаже достоверен.     

Steam Summer Sale e една от най-големите промоции за годината, а предстоящото издание дори може да донесе някои изненади. Нов слух твърди, че Valve работи по програма за лоялност, която да възнагради най-активните геймъри с награди като дигитални предмети, Steam значки и дори отстъпки при покупката на нови игри. Друго нововъведение ще бъде разширяването на възможностите за реакции на потребителските ревюта в Steam.

Виж още: Агресивният дизайн прави геймърския телефон Lenovo Legion лесно разпознаваем

 

Тагове: