Дългоочакваната мобилна игра Dystopia: Contest of Heroes ще дебютира за пръв път в Huawei AppGallery благодарение на партньорството между китайската компания и студиото Beetroot Lab.

Huawei ще подсили премиерата на Dystopia: Contest of Heroes със своята маркетингова мощ и вече помогна на студиото да интегрира в играта някои свои услуги като възможността за бързо логване, микротранзакции и др. Визуално впечатляващото заглавие безспорно ще засили привлекателността на собствения магазин на Huawei, който се нуждае от всички уникални и интересни приложения и игри, които може да привлече.

Dystopia: Contest of Heroes представлява игра с екшън и стратегически елементи и ни пренася в Ню Йорк през 2065 г., където играчите се борят за контрол над мегаполиса. Лицето на играта е звездата от UFC Конър Макгрегър, който ще бъде домакин на годишния турнир, призван да излъчи световния шампион сред най-добрите играчи от цял свят.    

Сделката за Dystopia: Contest of Heroes е от типа на временната ексклузивност и играта ще може да бъде свалена малко по-късно от Google Play Store. На още по-късен етап ще видим в App Store и Samsung Galaxy Store. Ако притежавате съвместим телефон на Huawei, вече може да свалите Dystopia: Contest of Heroes още сега.

Снимка: Beetroot Lab

Виж още: Резултатите на iPhone 12 в Geekbench разкриват съвсем скромен ръст в производителността

 

Тагове: