Само в рамките на няколко седмици iOS геймърите ще получат достъп до две особено популярни инди игри. Това са разкошният хипнотизиращ плaтформър GRIS и продължението на полицейската симулация This is the Police. Технически първата излиза още този месец, а втората ще се появи в началото на септември.

И двете игри излизат като премиум заглавия на пълна цена и вече може да направите предварителна поръчка през техните страници в App Store. This is the Police 2 ще излезе и за Android, но поне за обозримо бъдеще GRIS ще бъде налична само за собственици на iOS устройства.

GRIS е готин 2D платформър, в който историята играе дори по-голяма роля от геймплея. Тя е за едно емоционално пътуване на младо момиче, изгубено в нейния собствен свят. Ако наскоро сте преживели нещо тежко, играта може да ви се стори малко депресираща, но нейният свят в същото време е мамещ и успокояващ.

This is the Police 2 пък е игра, която съчетава елементи на симулация и стратегия в реално време, в която влизате в ролята на шеф на полицейско управление, изправен пред суровите реалности на борбата с престъпността в големия град.    

Виж още: Жени командват във FIFA 20 за пръв път

    

Тагове: