Activision разкри подробности за дългоочаквания мултиплейър режим на шутъра Call of Duty: Modern Warfare. Най-голямата новина тук е, че за пръв път в историята на поредицата Call of Duty: Modern Warfare ще поддържа мултиплатформена онлайн игра за всички системи, на които излиза.

Така собствениците на РС, PS4 и Xbox One ще могат да мерят сили помежду си във всеки един момент, а не да бъдат ограничени до опоненти само на своята платформа. Демонстрация беше направена още на самото събитие.

Освен това Xbox One версията на Call of Duty: Modern Warfare ще поддържа игра с мишка и клавиатура за по-голяма прецизност и обратното – РС версията идва с поддръжка на геймпад.

За да посрещне по-големия брой играчи, Call of Duty: Modern Warfare ще предложи по-мащабни карти с режим 20 на 20 противници.

Подобно на Black Ops 4, PC версията на Call of Duty: Modern Warfare ще се предлага ексклузивно през Battle.net. Като графика тя ще поддържа повече от един монитор, HDR, ултрашироко 21:9 съотношение на екрана и отключени кадри в секунда. За онези, които притежават Nvidia RTX видеокарти, ще бъде налична опцията и за Raytracing.   

Виж още: Окото не ви лъже: това е най-малкият функциониращ лаптоп в света (ВИДЕО)

 

Тагове: