Е3 2018 започна, а EA беше сред първите, които обяви новите си проекти и ни разкри малко повече за тези, за които вече знаехме.

Както се очакваше, компанията потвърди, че FIFA 19 има официалния лиценз на Шампионската лига. Това означава не само турнирен режим за Шампионската лига, но и Алекс Хънтър може да участва в клубното първенство в соловата кампанията. Турнирът ще бъде включен и във FIFA Ultimate Team.

EA Sports получи лиценз за Шампионската лига след период на ексклузивност за PES. FIFA 19 излиза на 28 септември, а междувременно можете да пробвате режима за Световното първенство, който беше пуснат безплатно за FIFA 18.
Jedi: Fallen Order е името на новата Star Wars игра на Respawn Entertainment, студиото зад Titanfall. Шефът на студио Винс Зампела обяви името по време на EA E18 2018 конференция днес.

Fallen Order ще ни oтведе по време на Тъмните времена (Dark Times) за Сагата, каза Зампела, когато последните джедаи са преследвани. По-конкретно сюжетът ще бъде поставен между Епизод III ("Отмъщението на ситите") и Епизод IV ("Нова надежда") на "Междузвездни войни".

Jedi: Fallen Order ще бъде пусната през празничния сезон на 2019 г, като за момента нямаме много информация за заглавието. Съвсем ествествено нямам търпение да видим дори кратък клип, защото от много време не е имало наистина добра игра в света на "Междузвездни войни".

Очарователният пъзел с прежда Unravel ще получи продължение с името Unravel Two. Още по-изненадващо обаче е, че играта е на разположение още от днес за PC, PS4 и Xbox One.

Сега можете да играете с един или двама играчи, като вторият контролира нов син герой на име Yarny. Създателят на Unravel Мартин Сален, който за пръв път разкри първата игра на сцената на E3 преди няколко години, показа малка демонстрация на продължението по време на пресконференцията на EA.EA показа и трейлър за NBA Live 19 на събитието си EA Play на тазгодишния E3. Тя ще излезе на 7 септември.

Anthem на BioWare най-сетне има дава на излизане и тя е 22 февруари 2019 г.Въпреки че беше обявено в края на 2018 г., EA даде на студиото Jo-Mei Games и неговото приключение Sea of Solitude сценично присъствие на днешния ден на E3. Имаме и нови кадри от прекрасния стил на изкуство и потвърждение на прозореца за пускане - "началото на 2019 г."

Тагове:
Още от Play