От излизането на последната комерсиална игра за Game Boy Advance изминаха цели 13 години, но сега тази суша ще си отиде с появата на Goodboy Galaxy за портативната конзола.

Goodboy Galaxy е симпатичен платформър, в който управляват кучето Максуел, което изследва непознати светове, среща нови приятели и се бори с мистериозни сили. Играта има нива с различни пътища, скрити зони, 50 персонажа, с които да се сприятелите, и много врагове, които да отстраните.

Kickstarter кампанията за играта си поставя за цел да събере 18 000 лири, като до момента са събрани над 3000. В завършен вид Goodboy Galaxy ще се предлага на оригинална GBA касетка с ръководство и стикери на цена 44 лири – нещо, което без съмнение ще зарадва колекционерите. Ако не държите на физическа версия, за 18 лири може да получите дигитална GBA версия, която да играете на емулатор или на флаш карта. Алтернативно срещу същата сума ще има и дигитална версия за Switch и РС.

Демото на Goodboy Galaxy е налично в момента и дори спечели положителни коментари в социалните медии от други разработчици като творческия директор на студиото Supercell и дизайнера на Switch ексклузива Snipperclips.

Goodboy Galaxy е дело на един-единствен човек – Ричард Никол.   

Снимка: EA

Виж още: Diablo Immortal изглежда като всичко, което бихте искали от Diablo на телефона (ВИДЕО)


Тагове: