След трейлъра на TLOU 2 от последния State of Play с вчерашна дата в медийното интернет пространство се появиха и първите въжделения на американските журналисти, тествали играта на специално събитие, организирано от PlayStation и Naughty Dog в Калифорния.

Очаквано играта изглежда адски впечатляващо, а геймплеят за щастие е просто силно ъпдейтнат вариант на този, характерен за оригиналния The Last of Us.

Прочети още: Gears 5 срина видеокарта за 2500 долара при 8К резолюция

В края на този текст ви предлагаме геймплейни кадри без никакви коментари, както и официално видео на Naughty Dog, в което създатели разказват какво точно са играли журналистите.

Трябва все пак да споделим, че очертаващото се GOTY2020 ще предложи нови врагове, а изкуственият интелект на старите ще е силно подобрен. Всеки човешки индивид в TLOU2 ще си има име, а вероятно и семейство. Анимациите са връх за видеоигрите до момента, а историята обещава да бъде едно от най-мрачните отмъщения, на които сме ставали свидетели.

The Last of Us 2 се разработва ексклузивно за PlayStation 4 и PlayStation 4 Pro и ще дебютира на 21 февруари 2020 година.

Обещаните видеа следват:

---

 

Тагове: