Според редица източници изглежда, че The Last of Us 2 ще излезе през февруари 2020 г.

На въпрос в скорошно интервю кога ще се появи очакваното продължение на Naughty Dog, Ашли Джонсън, която играе Ели, сякаш отговоря с „Февруари“, преди да бъде прекъсната от интервюиращия (отидете на един час и седма минута, за да го чуете със собствените си уши).

Все пак предполагаемата премиера през февруари 2020 г. се потвърждава и от туит на Джейсън Шрайер от Kotaku, който обяви преди няколко седмици, че излизането на The Last of Us 2 бе преместено от есента на 2019 г. за началото на 2020 г. - "вероятно февруари".

Виж още: Тhe Last of Us: Part 2 излиза през 2019?

Разбира се, много неща могат да се случат до февруари 2020 г., така че е възможна отново промяна в датата. Ако приемем все пак, че The Last of Us 2 ще излезе по график, PlayStation 4 изглежда ще има 12 месеца преди очакваното пускане на PS5 навреме за Коледа 2020. През този период очакваме да излязат още Death Stranding на Hideo Kojima, римейкът на Final Fantasy 7 от Square Enix, пълната версия на Dreams на Media Molecule, Ghost of Tsushima на Sucker Punch и, разбира се, The Last of Us 2 на Naughty Dog.

Тагове: