Откакто бе анонсирана със страхотен трейлър и геймплей презентация по време на Е3 2016, God of War 4 сякаш изчезна от полезрението и феновете започнаха да се притесняват, че работата по нея напредва твърде бавно. За да ги успокои, ръководителят на проекта Кори Барлог обяви, че всъщност God of War 4 не само не се очертава като забавено заглавие, а дори е възможно работата да наближава своя край.

Отговаряйки на въпроси на фенове в Twitter, Барлог разкрива, че цялата игра е в съвсем функционално състояние и може да се изиграе от начало до край в Sony Santa Monica, където се разработва. Освен това вече са заснети и всички моушън сцени с актьорите, така че като цяло God of War 4 изглежда няма да закъснее и ще зарадва собствениците на PS4 по-рано, а не по-късно, пише GameRant.

 


Ако сте жадни за повече информация, със сигурност не сте единствени. При анонса на играта главният ѝ дизайнер обеща, че "нещо специално" ще стане, когато нейният Е3 трейлър достигне 15 милиона гледания. Към момента видеото вече е гледано над 14 милиона пъти, така че съвсем скоро ще разберем какво е имал предвид Барлог.

Виж още: Super Mario Run счупи рекорда на App Store

Тагове: