Warner Bros. Montreal ще съсредоточи всичките си усилия върху новата игра за Batman, след като стана ясно, че вторият проект на студиото е прекратен, съобщава Kotaku.

Става въпрос за гейм адаптация по Suicide Squad, по която канадското студио очевидно е работило няколко години. За съжаление продуктът до момента не е успял да впечатли шефовете в Warner Bros. и те са взели решение за прекратяването на проекта.

За самата Suicide Squad бе загатнато още в Batman: Arkham Origins от 2013 г., която за момента е последната игра на Warner Bros. Montreal. Портативната Arkham Origins Blackgate също намекна за Suicide Squad в края си. Очакваше се играта с антигероите да предложи кооперативен режим, но това е единствената подробност, която знаем.

Така следващото заглавие от вселената на DC ще бъде игра със сина на Човека прилеп в главната роля. Студиото е подсилено и с присъединяването на Стефан Рой, който преди това бе изпълнителен продуцент на Deus Ex: Mankind Divided в Eidos Montreal. В новото си амплоа Рой направо ще оглави Warner Bros. Montreal.

Виж още: Изтекоха подробности за сюжета и геймплея в Red Dead Redemption 2