В лицето на всеки истински геймър Wii U заслужава да бъде помнена като нещо повече  от прашасала система в някой кашон на тавана. Сега конзолата е герой в нова реклама на голяма тв компания, но преди да плеснете възторжено с ръце, бързаме да ви уверим, че става въпрос за комична грешка. Горката Wii U продължава да бъде забърквана в различни нелепи ситуации, но този път вината е изцяло на НВО.

Точно така, създателите на "Игра на тронове" с гордост показват Wii U контролер сред останалите устройства в най-новата си реклама за стрийминг приложението НВО Now. Разбира се, контролерът е там, за да демонстрира факта, че приложението работи с геймърски конзоли, но с тънката уговорка, че то е налично само за PS4 и Xbox One. С други думи, ако някоя бедна душа сега си мисли, че ще може да гледа любимите си НВО сериали на своето Wii U, със съжаление трябва да знаете, че това не е възможно.

Можем само да предполагаме, че човекът зад рекламата просто е използвал произволно изображение в Google, може би дори с бързо търсене за „гейм контролер“. Ако се вгледате, ще видите, че показният Wii U контролер прилича на промоционално изображение от Amazon. Освен това на него удобно не личи името или логото на Nintendo, за да се избегнат нежелани правни последици.

Какво пък, ако не друго, тази новина може да бъде добро извинение да си пуснете отново вашето Wii U – малката машина наистина го заслужава.

Виж още: Важна промяна в РС изискванията за Fortnite. Вижте я тук

 

Тагове: