Във второто издание водещият QFO Gaming ще играе рамо до рамо с един от култовите български стриймъри Venata. Двамата ще изпитат знанията си на Geoguessr Battle Royalе и са ви подготвили още много изненади, между които giveaway със супер готин рутер Tenda. Можете да гледате HiComm Play на 7 януари от 19 часа в нашата Facebook страница.

Специалният гост на второто издание на HiComm Play – Венцислав „Venata“ Калчев, е един от най-известните български стриймъри и автор на книгата „Живот в страх“. Той е част от „Пакта“ – най-голямата младежка организация, съставена от известни български геймъри и влогъри, играещи най-актуалните игри в момента.

Георги Димитров, или както е познат в българското gaming общество QFO, не помни момент, в който да не е играл. Запален по игрите от малък, QFO е фен на всички жанрове и платформи. Започва да стриймва през 2016 г. предимно в Twitch, където бързо намира своя аудитория. През последните години бил е част от проекти като Weekly Gaming Guide и Bulgarian Tech Channel. Коментатор е и на A1 gaming league.

HiComm Play се задвижва технологично от Acer и Acer Predator.