Tom Clancy Ghost Recon: Wildlands е последната част на тактическия шутър поредица на Ubisoft, а когато той бъде пуснат за PS4, Xbox One и PC на 7 март следващата година, ще има най-големия отворен свят в игра на Ubisoft изобщо.

Действието в Wildlands се развива в Боливия, Южна Америка, а разработчиците са успели да пренесат цялата страна в играта! Това означава, че играчите ще имат достъп до огромен отворен свят, който да проучват и в който да изпълняват мисии.

Играчите ще участват в борбата с картелите, които разпространяват наркотици. Налични са както солов режим, така и мултиплеър с до четирима играчи. Отвореният свят се комбинира и с отворен геймплей, който дава на играчите пълна свобода на действие.

Картата на Боливия включва 21 различни региона, всеки със своята уникална популация, градове и пътища. В допълнение има и 11 екосистеми с различни климат, топография, животни и растения.

Изкуственият интелект в играта ще е на високо ниво. Арт директорът Беноит Мартинес казва, че обикновеното население в играта ще има собствено поведение, което ще се обуславя и от това дали е ден или нощ. Хората ще работят през деня и ще си лягат през нощта. Това означава, че играчите ще трябва да вземат решение в кой точно момент да изпълнят дадена мисия.

 

 

Прочетете и това: В Universal Studios в Осака, Япония, ще се изгради първият тематичен Super Nintendo World