Konami и Интер Милано сключиха сделка за предоставяне на отбора изключително в каталога на eFootball от сезон 2024/25 до неопределено време.

Това гарантира, че Интер и придружаващите го екипи, тренировъчни горнища и стадион Сан Сиро няма да се появяват в нито един друг виртуален футболен мач през този период, включително в наскоро обявената EA Sports FC - наследник на култовата FIFА.

Интер Милано е най-новият италиански отбор, подписът на който е осигурен от Конами, пристигайки в играта след Ювентус, Рома, Лацио и Аталанта.

Наред с множество акции по брандиране и търговски права Интер Милано също ще се интегрира в набора от турнири и активации по електронни спортове, които Konami провежда, включително eFootball Championship Pro, чието последно издание приключи миналия уикенд.

Алесандро Антонело, корпоративен главен изпълнителен директор на Интер Милано, коментира:

"Това ново многогодишно споразумение за глобално партньорство доказва важността на общия път между Интер и Konami - ясен ангажимент, който възобновява връзката, започнала преди години, и ще продължи в бъдеще, въз основа на споделени ценности и цели."

eFootball вече е достъпна за PS5, PS4, PC, Xbox Series X/S и Xbox One.

Снимка: Konami

Виж още: 16 полезни хакa за умния ви телевизор, за които не подозирате

 

Тагове: