Мултиплейър режимът на Halo Infinite ще бъде безплатен и ще поддържа монитори и телевизори с честота на опресняване до 120 Hz, потвърди Microsoft. Новината идва скоро след като веригата Smyths Toys Superstores публикува подробности за онлайн режим Halo Infinite на сайта си преди официалния анонс на създателите на играта.

„Легендарната поредица Halo се завръща с Infinite, където ще откриете най-голямата сингъл кампания до момента и уникален безплатен мултиплейър режим. Може да се насладите на 120 fps геймплей и значително по-кратко време за зареждане на вашия Xbox Series X“, гласеше съобщението.

Самото студио 343 Industries засега не разкрива много за мултиплейър режима на Halo Infinite, но знаем, че за по-запалените фенове е предвидена Battle Pass система и много опции за кустомизация.

Междувременно студиото отговори на критиката, че показаното наскоро демо от кампанията на Halo Infinite не изглежда впечатляващо графично.

„Кодът на играта, използван за демото, е стар и към момента към него се добавят нови визуални и геймплей елементи, които ще повишат общото и графичното качество на финалния продукт“, казва студиото.

Снимка: Microsoft

Виж още: Може да си купите Microsoft Flying Simulator на 10 диска, за да станете част от историята