Новият футуристичен безплатен Battle Royale екшън Hyper Scape на Ubisoft ще излезе на 11 август за РС, PS4 и Xbox One. В момента играта е в отворена бета за РС, която продължава до 2 август.

За премиерата на завършената версия на Hyper Scape френската компания ще предложи дигитални бонуси като нови оръжия и ексклузивни режими на игра.

Hyper Scape бе обявена само преди месец, като в първите ѝ тестове се включиха популярни YouTube и Twitch потребители. В резултат Hyper Scape стана едно от най-стриймваните заглавия в платформата. В момента интересът е по-слаб, но може би това отново ще се промени, когато играта стане общодостъпна. Като геймплей Hyper Scape е бърза, хаотична и с някои интересни идеи, които да я отличават от нейните конкуренти в Battle Royale жанра. Тя определено ще има нужда от това, защото Hyper Scape идва с голямо закъснение на място, което вече включва много популярни игри като Fortnite, PUBG, Apex Legends и Call of Duty: Warzone.

Заега не се съобщава за мобилна версия на Hyper Scape, но такава вероятно би имало, ако играта си спечели достатъчна популярност.   

Снимка: Ubisoft

Виж още: Star Wars: Galaxy's Edge показва любимата ви далечна галактика през VR шлема (ВИДЕО)

 

Тагове: