Звездата от филмите и сериалите от поредицата Evil Dead Брус Кембъл потвърди, че ще видим нова игра, посветена на хорър комедиите. Според актьора, познат от култовата роля на Аш Уилямс, новата игра се прави за РС и конзоли и няма да бъде във виртуална реалност, както се спекулираше до момента. Разбира се, Кембъл не споменава конкретни платформи, но можем да предположим, че РС, PS4, Xbox One са сигурни. Сигурно е обаче, че самият Кембъл ще даде гласа и визията си на Аш.  

Нова Evil Dead игра не е имало от появата на Evil Dead: Regeneration, която излезе за РС, PS2 и Xbox през 2005 г. Интересно е, че тя беше издадена от вече фалиралата THQ, чиито лицензи днес се държат от THQ Nordic. Скандинавците са в процес на възраждане на позабравени поредици като Destroy All Humans и SpongeBob, така че завръщането на Evil Dead като поредица изглежда логично именно под шапката на THQ Nordic.   

През миналата година пък Starz прекрати сериала Ash vs Evil Dead след трети сезон. Въпреки че фенове и критици се изказват ласкаво и изключително позитивно, рейтингите говореха негативно.

Виж още: Cyberpunk 2077 е само началото, очакват ни още две игри в същата вселена

 

 

Тагове: