По-рано тази седмица SEGA показа изненадваща нова мобилна ролева игра и сега нейният премиерен трейлър събра гнева на милиони YouTube потребители. Въпреки че все още не знаем много за нея – за момента имаме само много кратък тийзър и сайт с минимална информация, – феновете изразяват своето разочарование, че става въпрос за мобилно заглавие по единствения възможен начин: с палец надолу.

Липсата на допълнителна информация за новата игра не спира феновете на японската компания да бомбардират нейния японски YouTube акаунт с негативни вотове. В резултат към момента видеото вече има четири пъти повече отрицателни палчета, отколкото харесвания. Въпреки че не можем да коментираме изказванията на японски, повече от постовете на английски роптаят срещу това, че играта е само за мобилни устройства, и изразяват притеснение, че тя ще бъде съсипана от микротранзакции.

„Единственото хубаво от този трейлър е, че не опозоряват съществуващите си поредици с още мобилен боклук“, гласи един коментар.

„Накарахте ме да се надявам и после ме разочаровахте наистина експертно“, добавя друг.

Имайки предвид брояча на сайта на играта, вероятно ще научим повече за това мистериозно заглавие на изложението Tokyo Games Show 2021 на 1 октомври.

Снимка: SEGA

Виж още: Diablo 2 Resurrected ще ползва уникалните характеристики на PS5 контролера