Нова игра от култовата поредица Splinter Cell може да бъде по-близко, отколкото предполагате. На сайта на най-голямата американска гейм верига Gamestop се появи оферта за чифт очила за нощно виждане, моделирани по емблематичния шлем на Сам Фишър. Джаджата с цена 40 долара трябва да излезе на 1 ноември, но още по-интересно от тези детайли е описанието на самия продукт. 

Въпреки че офертата бързо бе свалена, съхранени в интернет шотове разкриват любопитния текст, който гласи:

„За първи път от старта на Splinter Cell през 2002 г., след 9 ААА игри и наближаваща 10-а това е вашият шанс да притежавате емблематичното оборудване на Сам Фишър.“

Ключовият израз в описанието е свързан с наближаващата десета Splinter Cell игра. Слуховете за нея датират още от лятото, когато преди Е3 творческият директор на The Division 2 Джулиан Герити загатна за предстояща Splinter Cell игра, а малко след това самият шеф на Ubisoft Ив Гиймо обяви, че „вече има екип, който се грижи за марката“. Ако офертата наистина е вярна, вероятно скоро ще чуем и официален анонс, а премиера с новото поколение конзоли следващата есен изглежда вероятна.     

 

Виж още: Продълженията на The Witcher и Cyberpunk 2077 са сигурни като настъпващата есен

 

Тагове: