Ако досега сте имали съмнения относно размаха на дългоочакваното RPG заглавие, изтекла информация от екипа зад локализацията на китайската версия на играта ще ви зашемети. Нека видим въпросните цифри.

Диалозите в Cyberpunk 2077 са с 20 процента повече от тези в The Witcher 3. Озвучаването е направено в четири звукозаписни студиа, като са използвани над 150 актьори, прочели съответно над 100 000 реда текст. Всичко това е отнело над 10 000 човешки часа работа.

За западно заглавие Cyberpunk 2077 изглежда и много популярна в Китай. Там официалният канал на CD Projekt Red в YouTube има 228 000 абонати и над 281 000 последователи в Twitch. Над половин милион души следят студиото в китайския видеосайт Bilibili. Самото полско студио е много уважавано в страната.

Всичко това е особено интересно, защото Cyberpunk 2077 всъщност няма да излезе официално в Китай заради прословутите рестрикции, които властите налагат на развлекателните продукти. Играта обаче ще бъде достъпна за китайски геймъри през Steam и в един момент това беше най-поръчваната предварително версия на Cyberpunk 2077.

Cyberpunk 2077 ще има пълно озвучаване на над десет езика и субтитри на още осем, но за съжаление българският не е сред тях главно заради малкия по обем на продажбите роден пазар.   

Снимка: CD Projekt Red

Виж още: PlayStation 5 е тук! (ВИДЕО)

 

Тагове: