РС версията на Mortal Kombat 11 няма да бъде ужасната неоптимизирана трагедия, каквато бе нейният предшественик. Това обещават самите разработчици от NetherRealm.

Преди време портът на Mortal Kombat Х огорчи геймърите, които с право считаха, че той е пренебрегнал версия, която изобщо не е получила вниманието и усилията, отделени за конзолния оригинал.

Този път обаче NetherRealm работи с майсторите на РС портовете QLOC за Steam версията на бойната игра. Именно те бяха отговорни за качествения порт на Injustice 2, както и за поправянето на предната Mortal Kombat игра. РС версията на Injustice 2 бе пачвана едновременно с конзолните версии, което бе и най-голямата разлика спрямо това, как се отнасяха разработчиците към предишните портове.

"Не можем да предвидим всичко, има много неизвестни. Но основната ни цел е Mortal Kombat 11 да бъде поддържана едновременно на всички платформи", казва главният дизайнер Пауло Гарсия.

За съжаление на този етап не знаем нищо повече за РС специфичните характеристики на играта - нямаме потвърждение за неща като поддръжка на ултра широкоекранни монитори, отключени кадри в секунда и т.н. Но представете си само колко брутално биха изглеждали завършващите удари при 144 кадъра в секунда например.

Mortal Kombat 11 излиза на 23 април.

Първото видео от играта, тук.

---

Спечели Samsung Galaxy Note 9 в новата инициатива на Go Guide - Go Guide Awards

Тагове:
Най-четени
Всички

10 е-коли, които ще може да си купите в следващите 5 години

44 | 23.08.2019
Още от Play

Първият трейлър на The Mandalorian носи големи промени в „силата“

85 | 24.08.2019