Вероятно сте забравили, но Doom Eternal не е единственото Doom заглавие, което ще видим скоро. Още на 1 октомври директно на DVD Blu-ray и дигитален формат ще излезе филмът Doom: Annihilation. Първите ревюта за лентата вече са факт и съдейки по тях, ще бъде изключително щедро да ги наречем „смесени“.

Най-подробните отзиви са от специализирания сайт Blu-ray.com и авторитетно списание Forbes. Ревюто на сайта нарича екранизацията по Doom „ужасяващо тъп екшън“, „муден“ и „почти неставащ за гледане“. Критиката е насочена към слабите актьори, нелогичния сценарий, скучната атмосфера и слабия дизайн. Присъдата е категорична – „пропуснете го“.

Освен това Blu-rayдискът няма никакви екстри и отсъстват дори трейлъри. Според автора на ревюто дори за хардкор феновете на Doom няма причина да го гледат. Той препоръчва да изиграете някои от игрите или да изчакате Doom Eternal, което навярно е добър съвет.   

Ревюто на Forbes е малко по по-позитивно и определя филма като „глуповат, но забавен“ и „по-добър от последния“. Според списанието обаче личи защо Doom: Annihilation няма да се появи по кината.  

Не трябва да забравяме, че Bethesda също се разграничи от филма и подчерта неучастие в неговата продукция. Предишният Doom филм излезе през 2005 г. и в него видяхме Дуейн Джонсън и Карл Урбан.

Doom Eternal излиза на 22 ноември и може би просто изчакайте дотогава.

Виж още: NBA 2K20: не игра, а казино за наивни

Тагове: